sábado, 31 de enero de 2009

Per la Cerdanya...

Ja fa uns dies vaig tenir la gran sort que em toquès uns forfaits mitjançant el programa de ràdio Fricandor Matiner de Rac 105, i bé aquest divendres 30 aprofitant l'ocasió, no vaig parar de fer foticos.
Les fotos són de Font Romeu, Puigcerdà i Pas de la Casa. Evidentment també vem aprofitar per anar al Pas de la Casa (Andorra) per fer una ullada a les ofertes de les càmeres reflex digitals i les diferències de preus són força interessants (sobre uns 100€!). A veure si estalviant una mica tard o d'hora cau una o dos... ja us explicaré. jeje.
De moment segueixo amb la Panansonic Lumix DMC-TZ2 de la que fins ara m'ha donat bons resultats, dins del món de les compactes digitals... penjo les que més m'han agradat, espero que us agradin. :)










4 comentarios:

XungY dijo...

waaooo!!! as logrado sacar esa ultima foto de la nieve perfecta!!! parece arena de la playa de la fina fina!! tiene un tacto muy sugerente, y muy nitida! me encanta!
por ciento, gracias por visitar mi blog, espero que te molen las fotos...
un saludo!

Montse Argerich dijo...

Hola!!!!!
Primer de tot, agrairte el teu amable comentari, així també t'he descobert i aniré seguint el teu treball que em sembla molt interessant!!
Salutacions!! ;)

XungY dijo...

mm!! me alegro de tu comentario! y muchas gracias! ESPERO QUE TE GUSTEN TODAS LAS QUE PONGA AUNKE EN ALGUNAS SE NOTA UN POCO QUE SOI NOBEL, pero bueno, hay que intentarlo no? xD
saludoss!!!

Montse Grifol Roche dijo...

Gràcies per fer-me saber la teva opinió i moltes felicitats per les teves imatges! Uns detalls de realitat molt agradables! Salutacions!!